YOUTH SHAKLEE SKINCARE PRODUK PENJAGAAN MUKA BERKESAN, SELAMAT




Idaman setiap wanita kini. Menjadi pujian serata dunia.

Produk terbaru dari Shaklee iaitu Youth. Set penjagaan kulit wajah telah memasuki pasaran Malaysia pada Februari 2018 lalu. Youth ini sebenarnya menggantikan produk Nutriwhite dan Enfuselle. Youth ini lebih best sebab ia dihasilkan dari penyelidikan selama 8 tahun oleh saintis saintis Shaklee termasuk pakar dermatologi. Bukan hanya bersandarkan testimoni tetapi Youth disertakan dengan ujian makmal yang menjamin keberkesanannya.

Apa Beza YOUTH dan Skincare lain di pasaran?

Keberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut tu, fuhhh.. sampai detail macam tu hokey.





Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:-

Kedutan dan garis-garis halus
Saiz pori-pori
Tona kulit
Kelembutan kulit
Tekstur kulit
Pigmentasi
Seri kulit
Kekenduran kulit

Result menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar. Wowwww. Bestkan.





KLIK UNTUK ORDER. TERIMA KASIH.




ATAU BOLEH WHATSAPP DIRECT KITA SANTAI KONSULT .







No comments

Terima kasih banyak sudi singgah dan komen di Blog saya. Semoga anda dilimpahi rezeki oleh Allah. TQ