Friday, June 10, 2016

On 12:32 PM by SURIYA AHMAD in , , ,    No comments

Ramai ambil mudah keperluan multivitamin masa puasa ni.

Teringat cerita sorang kawan, dulu dia masa puasa mesti pening. Lagi kesian dia menyusu kan baby pula tu. Dah lah tu bekerja lagi, jadi bila waktu mengepam tu memang jadi tak best.

Saya suruh dia cuba ambil multivitamin Shaklee, tentunya VITALEA. Dia pun mula seronok, makan setiap kali sahur dan berbuka.

Tau tak apa feedback dia kat saya?

Dia kata bukan setakat pening je semakin berkurang, malah jarang sangat dah pening tu muncul. Lagi best badan pun mula bertenaga dan cergas. Mengepam kat tempat kerja pun jadi makin seronok walaupun berpuasa.

Uols yang ada masalah yang sama patut cuba tau!

Whatsapp segera saya bantu.
Suriya Ahmad 019-2635231
www.suriyamanis.com



Feel free to share!



Apa Kata Anda

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih banyak sudi singgah dan komen di Blog saya. Semoga anda dilimpahi rezeki oleh Allah. TQ