Saturday, October 24, 2015

Assalamualaikum semua

Bila bercakap soal ‘Cantik’… Semua orang mengimpikan wajah yang cantik kan? Terutamanya tentulah kaum Hawa. Bila nampak kawan-kawan kulit cantik, halus mulus ahh cemburunya rasa. Bila nampak pelakon/penyanyi kulit gebu  fuhhh ‘kenapala aku takde kulit macam dia’… hehe… Semua wanita yang mempunyai kulit wajah yang kurang menyerlah mesti suka merendah diri macam ni kan?

Jangan begitu… Semua manusia yang Allah jadikan kat muka bumi ni semuanya cantik-cantik belaka tiada cacat celanya.. Tinggal kita je nak pandai jaga.


Nah, saya nak bagi anda rahsia kulit cantik dan sihat dari luar dan dalam. Apalagi kalau bukan daripada SHAKLEE, pengeluar suplemen semulajadi yang dijamin halal dan berkesan.

MENGURANGKAN CELA DAN BINTIK HITAM DIWAJAH




Untuk cantik, Vitamin E Shaklee adalah antara produk yang terkenal. Boleh dikatakan semua cadangan set kecantikan daripada Shaklee tidak lengkap tanpa kehadiran Vitamin E. Ramai pengguna tegar Vitamin E Shaklee telah pun membuktikan keberkesannya. So, tak hairanlah Vitamin E ni antara yang terlajak laris. 

Bulan ini BULAN OKTOBER PROMOSI VITAMIN E BESAR-BESARAN PENGHABISAN STOK,

BELI 2 dapat 50% diskaun aka BELI 1 PERCUMA 1

Jangan tak grab, siapa yang rugi anda juga. Saya sememangnya pengamal tegar Vitamin E tiap2 hari memang tak lepaskan peluang. Dah siap2 beli 2set simpanan sebab Vitamin E amat selamat diambil lebih dan amat mujarab kesannya. Malah boleh dijadikan masker wajah agar lebih kekal berseri dan lembap jer.



Jom kita tengok antara manfaat utama Vitamin E Shaklee:

Melindungi jantung: Pengambilan harian sebanyak 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, meningkatkan koletorol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri, menghalang anemia hemolitik etc.

Mempertingkatkan kemampuan Reproduktif: Kajian pada tahun 1924 mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yg mengambil 600IU-800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

Anti Penuaan: 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya membantu memulihkan tekstur kulit dan tona muka, dada dan otot paha.

Anti oksidan yg kuat: Pengambilan lebih dari 1200IU sehari untuk anti oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan proses pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi-katarak dan masalah penglihatan.

Kelestarian tenaga: Meningkatkan kelestarian tenaga seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

Memperbaiki arthritis: Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi.

Menghalang keguguran: Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom pra haid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin dan keguguran.

Memperbaiki parut: Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

Pakar nutrisi mencadangkan pengambilan ACE (Beta karotena, Vitamin C dan E) bersama-sama untuk menggandakan kesan anti oksidasi dalam melawan radikal bebas.


Pernah tak kita terfikir, cukup ke vitamin E yang kita ambil setiap hari?


Tahukah kita untuk 400IU Vitamin E, seseorang perlu mengambil makanan berikut untuk sel-sel sihat melawan radikal bebas:


1 kg gandum;

500ml minyak sunflower;

8kg bayam;

500g badam.



So, tunggu apa lagi? Jom cantik sebelum PROMO TAMAT. 

MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN DAN STAMINA SUAMI

MEMBANTU MENGURANGKAN KEKEJANGAN OTOT



Nak lagi cantik, gabungkan dengan Vitamin C Shaklee. Nak double triple cantik lagi, gabungkan sekali dengan ESP atau lebih hebat tambah Collagen Powder Shaklee. Memang berbaloi-baloi untuk hasil yang optimum dan berterusan.


Untuk Info dan Order: Suriya Ahmad 
Shaklee Independent Distributor [ID917694] 
WA/Tele/PM: 019.263.5231 
COD: Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, KLIA Kota Warisan Salak Tinggi SEPANG, 
Nilai, Banting, Bangi dan sekitar.


Feel free to share!



Apa Kata Anda

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih banyak sudi singgah dan komen di Blog saya. Semoga anda dilimpahi rezeki oleh Allah. TQ