CUTI CUTI MAIN AIR, RIANG RIA Primaland Water Theme Park, Port Dickson.

Hari Ahad lalu kami bergerak pagi untuk bercuti santai ke PRIMALAND RESORT dan WATER THEME PARK, Port Dickson, Negeri Sembilan untuk mandi manda main air. Tak jauh sangat dalam 1 jam perjalanan dari rumah kami.

Niat nak pergi hari sabtu tapi Sue ada kelas Blog #3 di Faizworld Training Centre, Bangi. Tanggungjawab kena dahulukan. Jadi ubah keputusan kepada Ahad dan Isnin. Alhamdulillah semua berjalan lancar sebab bukan waktu cuti umum. Damai dan santai kami di sana, sambil melihat anak anak dan suami mandi manda. Sue hanya mengambil gambar mereka dan menikmati keindahan alam.

Jom Sue belanja gambar gambar kami untuk tatapan sahabat blog.

Ada banyak lagi gambar yang diambil. Ini antara yang sempat saya kongsikan bersama anda. Jika anda mencari tempat mandi manda Primaland Water Theme Park, PD ini sesuai kerana cuaca yang baik dan suasana nyaman dan damai. Ala-ala kawasan kampung skit. Memang damai.

Semoga bermanafaat perkongsian percutian kami ini. Sue tak lupa juga bawa beg Shaklee dan vitamin shaklee untuk penjagaan kesihatan setiap hari. Tambahan sekarang musim jerubu, kena berhati hati dan bersiap sedia.
Lots Of Love,
www.suriyamanis.com
0192635231

No comments

Terima kasih banyak sudi singgah dan komen di Blog saya. Semoga anda dilimpahi rezeki oleh Allah. TQ