Friday, September 11, 2015

Mesti macam tak percaya kan wahai para isteri sekalian. Terus terang Sue katakan di sini dengan membaca butir tulisan testimoni pengguna Alfalfa Complex, Sue sendiri dah terkesima dan yakin dengan produk ini. Malah saya sendiri mengamalkannya dan merasakan kesannya.


Why I choose Alfalfa Complex? tajuk entry pun tak leh kalah.

Alfalfa Complex adalah signature formula created by Dr. Shaklee. Ia mengandungi sumber asli dari pohon Alfalfa yang tinggi kandungan klorofil dan nutrisinya untuk menyokong kseluruhan kesihatan. Alfalfa Complex yang matang sahaja akan dipilih untuk diproses.

Alfalfa Complex yang matang adalah akarnya tumbuh 20 kaki kedalam tanah untuk menyerap semua nutrisi yang diperlukan selepas itu baru diproses menjadi pil. Lebih lanjut baca fakta DI SINI.

INILAH RUPANYA ALFALFA COMPLEX SHAKLEE



Antara ke'seksian' Alfalfa adalah :

>>merawat keputihan yang di alamai oleh para wanita. Keputihan yang teruk boleh menjejaskan kebersihan kawasan miss'V' wanita dan lagi teruk andai keputihan tu mengeluarkan bau. 

>>merapatkan serta mengetatkan lagi miss 'V'. Rata-rata testimoni menyatakan kehebatan sebegitu. Si suami akan memuji-mujilaa si isteri ni sebab rasa kehangatan seperti malam pertama dulu. Alfalfa mengetatkan lagi tisu-tisu miss 'V' isteri dan kuasa grip akan jadi lebih power.

>>memberi tenaga yang berterusan kepada suami isteri. Seorang sahabat saya yang mengamalkan Alfalfa pernah stop consume alfalfa time period dia on pada suatu masa tu, tapi dia cakap, rasa kurang bertenaga untuk lakukan aktiviti seharian kalau tak makan Alfalfa. hasil yang didapati bila amalkan Alfalfa dan tak makan Alfalfa adalah berbeza.

Alfalfa ni dikira sebagai raja herba iaitu Raja Segala Tumbuhan. Semua khasiat ada dalam tu. Ia bukan sahaja untuk perapat wanita sahaja. 1001 kebaikan Alfalfa dapat diperolehi jika diamalkan secara konsisten.


ALFALFA SHAKLEE 1001 KEBAIKAN KEPADA SI PENGAMALNYA.


~Melegakan sakit sendi dan sakit belakang
~Menghilangkan kelesuan dan tekanan
~Mengurangkan simptom PMS (untuk wanita)
~Merawat arthritis
~Membantu mengatasi masalah allergi dan ekzema (jika bayi ekzema, ibu boleh amalkan Alfalfa & khasiatnya bayi dapat melalui susu ibu)
~Mengatasi masalah asthma
~Mencuci usus untuk tujuan membuang toksin (detox)
~Mencuci buah pinggang & merawat kencing kotor
~Meneutralkan asid dalam badan
~Merawat masalah keputihan (untuk wanita)
~Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita)
~Sebagai kacip Fatimah bertindak sebagai ‘perapat‘ mengembalikan hubungan hangat suami isteri (untuk wanita)
~Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita)
~Melancarkan sistem penghadaman & pencernaan
~Meningkatkan stamina para suami
~Sebagai pelawas & mengatasi masalah sembelit
~Membuang angin dalam badan
~Paling terkenal adalah sebagai milk-booster membantu ibu lancarkan penyusuan & tambah susu badan


Apakah yang terkandung di dalam Alfalfa?
Vitamin A
Vitamin E
Vitamin B6
Vitamin K
Vitamin D
Kalsium
Zat besi
Kalium
Fosforus
Klorin (klorida)
Sodium
Silikon magnesium
Kaya dengan protein –> 18.9% berbanding daging lembu ,3.3% berbanding susu dan 13.1% berbanding telur



Haaaa sebab itulah Alfalfa ni dipanggil Raja Segala Tumbuhan. Lihat saje lah betapa banyak zat mineral yang terkandung di dalamnya. Oopss mesti ada yang terfikir alaaa perempuan je boleh makan Alfalfa ni. Sepertimana produk2 Shaklee yang lain, Alfalfa juga boleh diamalkan oleh wanita mahupun lelaki.

Memang Raja kan Alfalfa ni. Setiap ciptaan Allah itu memang ada fungsi masing2. Dan alfalfa ini Allah ciptakan sebagai tumbuhan yang tersangat banyak khasiatnya agar dapat dimanfaatkan oleh kita. Jadi usah ragu2.. dapatkan Alfalfa anda hari ini dan cuba sendiri..
Jom lihat apa kata mereka yang telah mencuba Alfalfa ni.
TESTIMONI 1: PERAPAT DAN TEGANGKAN PAYUDARA

TESTIMONI 2: MILK BOOSTER


Alfalfa atasi keputihan
TESTIMONI 3: KEPUTIHAN


Alfalfa atasi ekzema
TESTIMONI 4: SEMBUHKAN EXZEMA 



Rugi mereka yang tak mahu mencuba Shaklee ni kerana keberkesanan memang diakui ramai. Malah Shaklee berpengalaman berpuluh tahun dalam bidang supplement. Jadi jika anda mahu supplementkan diri anda kenapa tidak bertanya kepada yang pakar kan.

Untuk Info dan Order: 
Suriya Ahmad 
Shaklee Independent Distributor [ID917694] 
WA/Tele/PM: 019.263.5231 
COD: Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, KLIA Kota Warisan Salak Tinggi SEPANG, 
Nilai, Banting, Bangi dan sekitar.




Feel free to share!



Apa Kata Anda

1 comment:

  1. Assalamualaikum WBT
    Mesti macam tak percaya kan wahai para isteri sekalian. Terus terang Sue katakan di sini dengan membaca butir tulisan testimoni pengguna Alfalfa Complex, Sue sendiri dah terkesima dan yakin dengan produk ini. Malah saya sendiri mengamalkannya dan merasakan kesannya.
    Why I choose Alfalfa Complex? tajuk entry pun tak leh kalah.
    Jemput baca semua yer. Terima kasih banyak banyak.

    ReplyDelete

Terima kasih banyak sudi singgah dan komen di Blog saya. Semoga anda dilimpahi rezeki oleh Allah. TQ