VIVIX

PENEMUAN REVOLUSIONARI dalam anti penuaan pada tahap sellular Setahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix, produk supplemen revolusionari anti penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular.

Lebih 1 juta botol Vivix telahpun dijual. Vivix merupakan supplemen anti penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat No.1 supplemen makanan di Amerika.

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap sellular. Ianya SEMULAJADI. UJIAN KLINIKAL keatas ramuan utama. EKSLUSIF untuk SHAKLEE.

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular.
---------------------------------------

1. KEROSAKAN DNA Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yang akan menganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

 2. PENGAWALAN GENETIK Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemorosotan) umur pada tahap sellular. Didalam satu penemuaan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.

3. PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

 4. PENIMBUNAN PROTIN AGE Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation and products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

NOTA: Anggur Muscadine adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom, dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz daripada anggur mascadine adalah sebesar bola golf, kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat ia mengandungi banyak polifenol dan resvetrol. Ini membuat ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan.

No comments

Terima kasih banyak sudi singgah dan komen di Blog saya. Semoga anda dilimpahi rezeki oleh Allah. TQ